Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 21-27 Mayıs tarihlerinin Türk Mutfağı Haftası olarak kutlandığını belirterek yaptığı açıklamada, “Gastronomi turizmi, konaklama turizmine göre yüzde 40 daha fazla katma değer sağlar. Türkiye’ye gastronomi deneyimi için gelen turistlerin harcamaları ise sadece konaklama amaçlı gelenlerin harcamalarından yüzde 50 daha fazladır” ifadelerini kullandı.
Related Posts
Uzaktan Çalışma Tercihi %70
- Seher Alp
- 22 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Araştırmaya göre, çalışanların %70'i uzaktan veya hibrit çalışma modelini istiyor.
Kış lastiği zorunluluğu için tarih verildi. Cezası 4 bin 69 lira
- Seher Alp
- 22 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Ticari araçlar için kış lastiği zorunluluğu başlıyor. Zorunluluk 81 ildeki tüm ticari araçlar için geçerli.…
Spot piyasada elektrik fiyatları (18.11.2024)
- Seher Alp
- 20 Kasım 2024
- 1 min
- 0
Spot piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı, yarın için en yüksek 3 bin lira, en düşük…